onsdag den 24. september 2014

Give away

Blog - indlæg nr. 100!
Det tænkte jeg var en god anledning til at prøve min første "Give away" :-)


Jeg har været i gemmerne, og fundet lidt forskelligt.
6 FQ
1 sy-kit (dresden platte som farvecirkel)
1 mønster (BOM jeg kørte i 2010)
1 fingerbøl
1 chaco-liner (med blå farve)

Alt du skal gøre, for at dette kan blive dit, er at lægge en lille kommentar.
Skriv nogle få ord om, hvorfor patchwork er din passion.

For mig er det farver, mønstre, sammensætningen af stoffer - jeg kan blive ved med at blive fascineret over, hvor forskelligt tingene tager sig ud, alt efter hvilke stoffer der vælges. :-)
Jeg kan lide at eksperimentere, og prøve teknikker af, jeg får 1000 ideer undervejs, det kan tage pusten fra mig, men det giver også et "kick".
Jeg synes det er fantastisk at dele ideer og inspiration med andre, det producerer kun endnu flere ideer og muligheder :-)
Det at sidde med håndsyning (eller maskinsyning, hvor det bare "kører derudaf"), giver en dejlig ro og afslappethed, nærmest terapeutisk. Er det i samvær med andre, giver det grundlag for mange gode snakke :-)

LÆG DIN KOMMENTAR SENEST SØNDAG d. 28 sept. KL. 12 MIDDAG.
Mandag afsløres vinderen her på bloggen


ØØHHH
Her kl. 22 øjner jeg en lille udfordring :-)

Man er nødt til at lægge sin kommentar her på bloggen, for at jeg kan styre det, 
og det er en god idé med en mailadresse, så jeg kan kontakte vinderen.

Har du allerede skrevet en anonym kommentar, så skriv ikke en ny, men
hold øje med bloggen mandag, så skriver jeg din kommentar her på bloggen,
og du kan efterfølgende sende mig en mail. (Hvis du er vinderen)

88 kommentarer:

 1. Jeg prøver igen - patchwork er en dejlig hobby - fordi man kan lave det overalt ( hjemme, i bilen, ude, på ferie o.s.v) - man kan lave det alene eller sammen med andre med samme passion - der opstår hele tiden nye ideer, som skal afprøves. man er altid i gang med noget, bliver aldrig færdig med alt - det er en helt igennem dejlig hobby - derfor er jeg også parat til at modtage din fine "Give Away" - Inge Merstrand

  SvarSlet
 2. Patcwork er mitt halmstrå i livet - håper å vinne ;-) fik ikke aktivert min google kto derfor anonym venlig hilsen Aud Nora

  SvarSlet
 3. Startede for ca 15 år siden sammen med en veninde, jeg synes det var svært i starten, men efterhånden er det blevet en passion, og mine børnebørn kan ikke undvære deres skønne og dejlige tæpper, håber det bliver mig, så jeg kan sy grandmothers flowergarden til mig selv. := God dag til alle .

  SvarSlet
 4. Patchwork er min måde at slappe af på, at få tankerne på stand by i en stresset hverdag. Det er også samtidig en leg med farver og kompositioner, hvilket er rigtig sjovt. Jeg har syet patchwork i 25 år og jeg tror aldrig, jeg bliver træt af det.
  Mange hilsner Ellen Josefsen

  SvarSlet
 5. Anne-Dorthe Sihm Larsen24. september 2014 kl. 13.16

  Ja så forsvandt alt det jeg havde skrevet. Patchwork er min passion, fordi det giver så mange skønne timer med at læse i blade, projektere, vælge stof og så at sy det. Man kan have patchwork med over alt.... og det har jeg i små kuffereter. Det er fantastisk at bladre i sine stoffer og købe nye man simpelthen ikke kan leve uden:-) Og ikke mindst glæden ved at give sine mesterværker bort, til stor glæde for min familie. De står i kø for at blive den næste der får noget. Jeg elsker at se film på you tube. Det er som trylleri det man ser. skære, sy sammen, skære igen, dreje og vupti man har noget helt nyt... fantastisk:-) Jeg elsker alt det patchwork har brunget med sig... nye venner, messer dejligt stof , hyggetimer med håndarbejdet... det er så stort at beskrive:-)

  SvarSlet
 6. Jeg elsker patchwork fordi det er en leg med farver og former.
  Tagelaursenpiaeriksen@gmail.com
  herframinverdengaer.blogspot.dk

  SvarSlet
 7. Jeg elsker patchwork. Syr alt i hånden. Og jo mindre skabelonerne er jo bedre. Elsker at sætte farver og stoffer sammen :)
  VH merethe

  SvarSlet
 8. Nå den kom ikke ind første gang. Prøver igen.

  Jeg er lige startet med patchwork. Jeg er dybt fascineret af farver og mønstre på de forskellige patchwork jeg ser. Jeg er begyndt på et lille tæppe i pinwheels. Jeg er spændt på hvordan det kommer til at se ud.

  SvarSlet
 9. Patchwork for mig er glæden ved at dele min hobby med andre glade sypiger - både i Danmark og i det sydfranske.
  Så vinde denne give away ville være så super ! Den skulle deles med mine franske sypiger ������

  SvarSlet
 10. Har altid godt kunne lide at lege med stof. Som barn samle jeg stof og klippet det i stykker og sy sammen igen. Det er først i de senere år at jeg tænker tilbage på at det allerede var starten på patchwork. Og kan ikke undvære det i dag. Både det at sy i hånden at man kan tage det med sig, og man kan kreerer en masse spændende ting på maskine. At der bliver ved med at komme nye ideer. Håber det er mig der vinder. Mvh Merethe

  SvarSlet
 11. Jeg elsker PW fordi det giver mig mulighed for at fylde ud " mine ledige stunder" med noget menigsfyldt.

  SvarSlet
 12. Jeg er lige trådt ind i PW verden og det er vist en verden jeg ikke lige kommer ud af igen, ik med min gode vilje da..Det er så fantastisk hvordan man kan lege med stofferen og blive ved med at lære nyt i Pw world . Love it..<3

  SvarSlet
 13. svært at beskrive med få ord, men jeg prøver: afslapning/skaberglæde
  venlig hilsen Karin L

  SvarSlet
 14. Jeg er bare glad for at sy patchwork. Jeg syr både i hånden og på maskine, og man bliver bare inspireret hele tiden , der er slet ikke timer nok i døgnet til alle de ting jeg gerne vil.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 15. Jeg elsker farver, når jeg ser et stykke stof bliver jeg nødt til at "ae" det for at mærke hvordan det er. Jeg er grebet af at patchwork er matematik, at bare man vender stoffet den anden vej, så forandrer mønsteret sig. Det er fascinerende, ro og fordybelse. Elsker at arbejde med "stoffer". Charlotte S

  SvarSlet
 16. Mit i mit livs største udfordring med stress, har patchwork sørget for at jeg kunne slappe af! !!!!!

  SvarSlet
 17. Jeg er ramt af en bacille der hedder patchwork, en dejlig en der give mange hyggelige timer med nål og tråd.
  Vh Birgit

  SvarSlet
 18. Å sy patchwork er terapi. Man er i sin egen verden med flotte stoffer, ideer og får fram kreativiteten. Koser meg hver eneste minutt :-). Hilsen Tina fra Norge :-)

  SvarSlet
 19. Jeg elsker at sy patchwork og syntes at det er spændende at sætte farver sammen. Jeg har haft en blodprop i hjernen som 37 årig og har derfor en svag arm, men har så fundet denne interesse som jeg kan holde ud at sy. Kan ikke strikke mere, får ondt i min arm, hvilket jeg har gjort siden jeg var 12 år. Så det er dejligt at det kan lykkedes at sy at sy denne dejlige hobby :)

  SvarSlet
 20. glæden ved at finde et smukt stykke stof se på det, have forskellige tanker om hvad det skal bruges til, derefter går processen i gang med at finde de forskellige stoffer til det udvalgte projekt, glæden ved at lave det og den dejlige fornemmelse når det er færdig og kan tages i brug eller gives som
  gave

  SvarSlet
 21. Jeg har fået en bacille der hedder PATCHWORK og den går heldigvis ikke væk. Jeg elsker at sy i hånden over pap, det er så dejligt afslappende, men engang imellem syr jeg også tæpper på min symaskine. I øjeblikket har jeg 10 - 12 tæpper i gang på forskellige stadier, og nyder det

  SvarSlet
 22. Jeg elsker mit sytøj. Laver mange forskellige hobby ting, endnu flere er prøvet og droppet igen , men patchwork hænger jeg ved. Jeg nyder at få/købe nyt stof - alt det der kommer af tænker/ideer til hvad der skal laves. Og så lige det med at lægge linealen og skære den første del til et nyt projekt. .........love it

  SvarSlet
 23. Har ikke syet patchwork i 15 år. Da syede jeg en køretæppe til mit første barn af 6 kanter på symaskinen. Herefter har det lagt stille. Men har i mange år fuldt med diverse steder på nettet, og fået så meget inspiration at man bare bliver ved med at søge og hvor bliver der lavet mange flotte ting rundt om i verden. Søgningen rund har givet mig blod på tanden til bare at skulle i gang, så der er lavet håndtegning over en senge tæppe der skal laves til mit første barn. Den skal være i forskellige sorte/hvide nuancer og med en lille lime grøn firkant i mellem blokkerne. Jeg kan næsten ikke vente til det første stykke stof skal skære i stykker.

  SvarSlet
 24. Jeg har syet i mange år og mit sytøj og mit strikketøj har åbnet op for mange gode snakke med kvinder verden over. Jeg har undervist i Patchwork, men idag laver jeg kun egne mønstre og syr kun af lyst men den er der også :-)

  SvarSlet
 25. Hejsa - jeg kan bare godt li' at sætte skønt, smukt og sjovt stof sammen; Både som patchwork og når jeg syr tøj :-)
  Og sikke fine stykker stof du har fundet frem til denne GiveAway

  SvarSlet
 26. Hej
  Jeg nyder at sy patchwork. Syntes det er sjovt at sætte stoffer sammen ( er ikke vildt god, men øvelse gør jo mester)
  Samtidig slapper jeg :-)
  Hilsen Helle Andreasen

  SvarSlet
 27. Heisan, koselig blogg du har :-) Jeg elsker hobbyen min og tilbringer mye tid på syrommet. Broderimaskinene mine er jeg også veldig glad i - de gir så mange muligheter. Det har blitt min store lidenskap. Stoffer, farger, stach og all kreativiteten dette gir :-)

  SvarSlet
 28. Jeg bliver simpelthen bare lykkelig af alle de farver

  SvarSlet
 29. Glæden i hele processen, finde farver, mønster, skære stoffer, sy dem sammen og gøre det færdig. Hyggen ved samværet med andre quilterer Og glæden ved at give det færdige væk og se modtagerens glæde

  SvarSlet
 30. Jeg er vild med patchwork. Både i hånden og på symaskine. Selv når min mand kører bil, sidder jeg ved siden af og syr. Jeg er bare ked af, at jeg fik begyndt på denne skønne hobby så sent. (60 År) Så der er så mega meget jeg skal have prøvet, derfor må jeg gerne blive flere hundrede år. Ellers når jeg ikke det alt sammen. Jeg er mest til de gode klare farver.
  Det er en super god hobby. ;) Knus

  SvarSlet
 31. Til lykke med blogindlæg nr 100!
  Jeg elsker patchwork! og har syet patchwork siden 1996.
  Jeg elsker at lege med farver og mønstre og syr både i hånden og på maskine. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg får afløb for syglæden og den store produktion ved at sy puttetæpper til børn på julemærkehjem, så hvis jeg vinder din "Give-away" bliver der et par puttetæpper mere til glæde for nogle børn!
  Hilsen fra Hanne Hector Schrøder

  SvarSlet
 32. Likte bloggen din. Her var det mye som fanget min oppmerksomhet.Velger å følge den.


  '

  SvarSlet
 33. Farver, mønstre. Den afstressende proces arbejdet er. At give det til nogen der bliver glade for det. Vh Sussi

  SvarSlet
 34. Jeg er så glad for at en pårørende på det plejehjem jeg arbejder fik mig i gang med at sy patchwork, det hjalp mig igennem en periode med stress at sidde med sytøj, så jeg er dybt taknemmelig for at have lært det

  SvarSlet
  Svar
  1. Ved ikke om jeg kan sætte navn på

   Slet
 35. Jeg kan ikke lave mange ting, da jeg har en dårlig skulder, men jeg kan sy patchwork og har gjort det i mange år.

  SvarSlet
 36. Jeg er vokset op med en mor, som er uddannet syerske og havde derfor en symaskine, som jeg fik lov til at sy på. Min mormor lærte mig at brodere, hækle og strikke og min farmor lærte mig at orkere. Men jeg har altid været mest vild med at fremstille ting af stof. Jeg elsker hele farveskalaen og det at sætte stofferne sammen indtil man opnår det ønskede resultat.

  SvarSlet
 37. jeg er dybt fasineret af, man kan sy flotte stoffer sammen, klippe det i stykker og sy det sammen til noget endnu flottere. Jeg er ikke så garvet , men jeg stopper aldrig. Det er simpelthen ren terapi..

  SvarSlet
 38. De er så flotte de farver. Er desværre ikke så godt til at sætte farver sammen, men så er det godt at nogle kan hjælpe mig.
  Marianne Jensen

  SvarSlet
 39. patchwork er dejlig afstressende, ren terapi! jeg elsker også alle de dejlige stoffer...farver og mønstre...ideerne er utallige. Glade syhilsner fra Marianne Christensen

  SvarSlet
 40. Elsker hele processen. Finde mønster. Vælge stof. Skære. Sidde fuld af fordybelse ved symaskinen. Montere og til sidst pakke resultatet smukt ind og se glæden i modtagers øjne når gaven afleveres

  SvarSlet
 41. At sy patchwork og have en lydbog kørende samtidig, det er total afslapning. Bedstemors blomster tæpper er smukke i al deres forskellighed, og nu er jeg måske heldig at vinde en give away og kan komme i gang med blomsterne.
  En varm patchwork hilsen fra
  Tullia

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er din skyld/fortjeneste at jeg er kommet i gang med at sy, svigermor. Det er desuden DIG der lærte mig tricket med b.....mandsknuder ;-)

   Slet
 42. Er forholdsvis ny i PW, startede i feb 2014 efter en stor ryg operation, hvor jeg skulle ligge ned det meste af tiden ca 23 timer i døgnet :-) og blev fuldstændig bidt af det. Kan slet ikke forstå hvad jeg fik tiden til at gå med inden jeg fik min nye hobby. Hilsen en lykkelig PW er.

  SvarSlet
 43. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 44. Ups skrev kommentar 24 sep kl 18.05 men fik ikke sat navn på

  SvarSlet
 45. Patchwork er nyt for mig. Jeg er blevet grebet af dette spændende univers af at kigge min svigermor over skulderen. Jeg er gået i gang med at sy Dresden platter til et slumretæppe. At lære de forskellige teknikker, farvesammensætninger og alle de små tips og tricks, er det halve af fornøjelsen. Jeg kan bruge timer på diverse patchwork blogs og YouTube er blevet min nye ven ;-)
  Jeg glæder mig til at lære DIN side at kende. Pøj pøj med den fremover

  SvarSlet
 46. Det er fargene og formene som sammen skaper fantastiske ting sammen. Det beste med hobbyen er all den kreativiteten en ser rund som inspirerer meg til å skape noe eget. Har holdt på siden 1997 fortsatt gir det meg glede i hverdagen.

  SvarSlet
 47. Det er ren nydelse at være på "stoffer" og jeg ser mønstre overalt :) Kan slet ikke lade være med at sy og har gjort det i årevis :)

  SvarSlet
 48. Jeg er blevet så fashineret af patchwork og er begyndt at gå på et kursus gennem ældresagen. Jeg er plaget af gigt og mine hænder er slemt angrebet af psoriasisgigt som ædelægger mine led i hænder og fødder.
  Jeg elsker dog at sy patchwork fordi det holder mibe hæ der i ga g. Det går langsomt mrd at sy, men det vigtigste er, at jeg laver noget som er spændende, sjovt og smukt. Det er terapi for mig. Jeg forbavses stadig meget over alle de muligheder Som findes.
  Mvh Lisbet Pedersen

  SvarSlet
 49. At sætte flere stoffer i forskellige farver sammen og så et unikt resultat er det der driver mig. Har meget at lærer, rigtig meget, men jeg hygger mig med min hobby.
  Hilsen Mette

  SvarSlet
 50. Tillykke med 100 blog indlæg!!
  Jeg syr alt i hånd og synes det er lett å ta med. Særlig glad i å applikere.
  hesabella(at)gmail(dot)com

  SvarSlet
 51. Jeg elsker patchwork både fordi det er en herlig afslappende hobby, men også fordi jeg elsker ideen om genbrug. Jeg får ofte stofrester af familie og venner og tøj som kasseres kommer gerne forbi mig inden det lander hos f.eks. Dansk Røde Kors, som også får det stof jeg ikke ønsker at bruge ;-)
  Venligst Linda Klysner

  SvarSlet
 52. Jeg er veldig glad i farger og synes det er fantastisk å se hvordan ting forandrer seg ettersom man legger fargene. Liker også å blande gamle og nye stoffer.

  SvarSlet
 53. At sy patchwork giver mig så fantastisk meget glæde, det at kunne udfolde og udfordre sig selv kreativt giver en dejlig indre ro.

  SvarSlet
 54. Patchwork er min passion, fordi jeg elsker at lege med farver - og det er en nødvendighed for mig at skabe, få ideer, lave planer og afprøve, og sidst men ikke mindst at producere. Men produkterne kan godt være længe undervejs, for så får jeg lige en ny ide ;)
  Inge39@live.dk

  SvarSlet
 55. Dette er bare en prøve

  SvarSlet
 56. Jeg er super glad for at sy i hånden og på maskinen. Det er hyggeligt og inspirerende og giver en masse energi. ����

  SvarSlet
  Svar
  1. Vh Karina th. Nielsen

   Slet
 57. Jeg nyder at sy patchwork. Det er dejlig afslappende og man kan variere arbejdet med at have noget håndsyning, enten over pap, sammensyning eller amerikansk, eller maskinsyning. Anni H. Bach. bedsterne8a@live.dk

  SvarSlet
 58. Patchwork er det jeg kan slappe af med i en hektisk hverdag. At sidde stille med sit sytøj eller få inspiration til næste projekt ved at bladre i bøger, blade og på nettet - glæden ved at finde stof og mønstre - forventningen over at skulle gå i gang med en ny ting og afslutte en anden - det er alt sammen både hyggeligt og afslappende :)
  Vh. Else Marie

  SvarSlet
 59. jeg elsker og lave noget unikt som ikke andre har magen til og så er det terapi for sjæl og legeme , dertil kommer alle de søde og hjælpsomme venner man får med samme pasion

  SvarSlet
 60. hejsa jeg syr patchwork for det giver så dejlig en ro og man kan sy alle steder jeg har det altid med i tasken jeg elsker den her hobby håber det bliver mig der vinder den dejlige gave Give Away" jette

  SvarSlet
 61. når jeg syer patchwork glemmer jeg alt omkring mig og det er dejlig afstressende
  johannejensen0@gmail.com

  SvarSlet
 62. Patchwork giver mig følelsen af at være barn igen ��, leg med farver, stof og mønstre.

  SvarSlet
 63. Jeg elsker at sy patchwork. Lige siden jeg gik i klub som barn har jeg altid syet det og især puder og små babytæpper og sengetæppet har og er min store kærlighed.
  Du kan se hvad jeg har lavet på min blog.
  Mvh helena.engelbrecht@yahoo.dk

  SvarSlet
 64. Når jeg syr, slapper jeg af og hygger mig:-) Er medlem i 3 forskellige patch.klubber og nyder de hyggelige aftner med masser af inspiration til flere projekter. Har syet i 15 år, dog med nogle pauser, og syr både på maskine og i hånden... Så din give away er et kærkomment nyt projekt til en dug, tror jeg:
  Med venlig hilsen
  Karin
  krogsgaard49@gmail.com

  SvarSlet
 65. Syr patchwork hver eneste dag. Skulle det ske, jeg ikke når at få fat i sytøjet en enkelt dag, har jeg næsten abstinenser. Er lige blevet færdig med at quilte et tæppe , nu mangler bare kanten. Har mange projekter i gang, alt for mange. Syr både på maskine og i hånden. Kan bedst lide at sy i hånden.
  Flot give away du har samlet.
  bestensgaard@energimail.dk

  SvarSlet
 66. Jeg har altid lavet håndarbejde og i 1993 begyndte jeg at lave patchwork og har gjort det lige siden. Har syet mest på maskine, men også i hånden. mail adr. lillian.john@get2net.dk

  SvarSlet
 67. Jeg har endnu ikke prøvet at sy patchwork, men vil SÅ gerne i gang, så denne præmie, ville bare være perfekt, til en begynder som mig.

  SvarSlet
 68. hej Tove,
  for mig er håndsyning en form for yoga :-) Jeg nyder at finde stoffer frem til mine projekter og elsker den afslappethed der breder sig når jeg sidder og nørkler :-)
  quiltehilsner
  Angelika

  SvarSlet
 69. Hej Tove. For mig er patchwork en form for terapi. Da jeg var allerlængst nede, syede jeg meget i hånden. Det var med til at få mig op igen. Jeg hjælper lidt i en patchworkbutik og når jeg kommerderhen, kan jeg godt være nede, men inden jeg går hjem er jeg i godt humør. Farverne og inspirationen kan kun gøre en glad. glade hilsner Anni Christensen

  SvarSlet
 70. Hej. Da jeg har en mand som er dement føler jeg meget trøst i patchwork.Hvis ikke jeg har haft det var jeg gået ned med flaget.Har også selv haft en blodprop.Så patchwork er guld værd.

  SvarSlet
 71. Det er godt at være kreativ. :)

  Henriette Porsborg
  henriette@lifelove.dk

  SvarSlet
 72. Hej du dejlige der må absolut være held ved at være nummer 75 hjertlig tillykke med din blogs nr.100. Jeg syer patchwork fordi jeg ikke kan lade være og syer af både gamle skjorter og nye stoffer. Der er noget smukt i begge. Mange kærlige hilsener fra Annette

  SvarSlet
 73. Jeg syr patchwork, fordi det for mig er den bedste måde at slappe af på. Tankerne flyver mens jeg rier lapper. Er man flere samlet i f eks grupper, så går snakken altid livligt og man griner så godt sammen med andre med henne hobby. Det er da dejligt:-)

  SvarSlet
 74. Jeg har syet patchwork i mange år og når vi skal køre langt har jeg altid noget med at sy på. Man slapper så dejligt af medpatchwork.
  Ann Jepsen
  andersannj@gmail.com

  SvarSlet
 75. jeg er vild med at sy og patchwork kan laves også når man er indlagt eller bare er i sengen fordi sygdommen driller. . der er så mange muligheder og så får jeg tankerne på noget andet end det at være syg..
  min mail er jchristoph@jubii.dk
  hilsen Janne christophersen

  SvarSlet
 76. Jeg er på stoffer;-)) og helt vild med at farve med stofferne - jeg bliver helt høj:-))

  SvarSlet
 77. jeg fandt ud af at kombinationen af motion og patchwork kunne hjælpe mig i en travl hverdag. jeg kan simpelthen gå helt ned i gear med patchwork. Vil slet ikke være foruden det i mit liv

  SvarSlet
 78. For mig er det pragtfuldt at sy patchwork, det åbnet en ny verden for mig. Da jeg blev syg og fik kroniske smerter det meste af dagen hver dag, mistede jeg de fleste af mine venner. Så jeg prøvede patchwork, det har givet mig et nyt liv, nye vidunderlige venner. Jeg har fået min første læretime af min veninde der var på besøg fra tyskland, i aalborg zoo forand anlægget med isbjørne, patchwork er en skøn verden. Susanne. Petuniarose@hotmail.dk

  SvarSlet
 79. At sidde og sy patchwork er i min hverdag et vigtigt redskab til begrænse stress, om jeg så kun får syet et par sting en aften er nok til at lykken er nået. Ninna Kofoed

  SvarSlet
 80. At sy patchwork er for mig både afslappende og energigivende. Jeg har ikke så meget selv, for det meste er givet væk i gaver. F.eks babytæpper, vægtæppe (med personlige hilsner på fra min venindes bryllup) og alle mulige småting. Pakken du udlover, har et fantastisk flot mønster, og jeg ved lige hvem der ville blive glad for sådan et tæppe. :-) Hilsen Irene O. Larsen. (Krydser fingre...)

  SvarSlet
 81. Jeg elsker at sy patchwork, det får mig til at slappe af. Så er det dejligt at det både kan syes på maskine og i hånden.

  SvarSlet
 82. Patchwork er verdens bedste terapi.

  SvarSlet
 83. Hej Tove.
  PW er min passion fordi PW er alt;
  Facinerende - Eksperimenterende - Terapeutisk - Kan uforskes igen og igen - Afslappende - Socialt - Skaber nye venskaber.
  Og så kan PW gøre en øv dag til en glad dag :-)
  PW Hilsner Marianne

  SvarSlet
 84. PW er en dejlig hobby at slappe af med ;-)

  SvarSlet
 85. Farvevalg, som jeg har meget at lærer om endnu, strømmen af nye mønstre og med dem nye udfordringer, det gør at patchwork syning er en af mine favorit hobby'er
  Hilsen Mette

  SvarSlet